Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στη χειμερινή συνάντηση – συνεστίαση μας που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι, 19 Φεβρουαρίου 2017 στην ταβέρνα των αδελφών ΚΟΤΡΩΝΙΑ, στο γνωστό μας στέκι (Λεωφόρος Πάρνηθας 360), με ελεύθερο μενού.

Παρά τους δύσκολους καιρούς, σκεφτήκαμε ότι δεν θα έπρεπε να στερήσουμε από τα μέλη μας την καθιερωμένη πια συνάντηση, η οποία είναι και ευκαιρία να βλεπόμαστε, να ανταλλάσσουμε ευχές, να ξαναζωντανεύουμε αναμνήσεις και σχέδια, να μαθαίνουμε τα νέα ο ένας για τον άλλο καθώς και τα νέα του χωριού. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μαζευτούμε αυτό το Κυριακάτικο μεσημέρι, να κόψουμε τη Βασιλόπιτα, να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, να ιδωθούμε, να μιλήσουμε, να φάμε και να πιούμε και γιατί όχι …να γλεντήσουμε και να χορέψουμε αντάμα. Προσπερνώντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία, ας βρεθούμε και πάλι μαζί!

Για συνεννόηση επικοινωνείτε με την Ταβέρνα (τηλ. 210 2460422) ή την Πρόεδρο του Συλλόγου (Δέσποινα Περράκη-Σκαμάγγη τηλ. 210 4254325 & 6974113686).

*Μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους!Θα είναι κοντά μας ο μάγος Ramirez με τα υπέροχα μαγικά του κόλπα και αρκετό παιχνίδι!